Taral·la, música i educació

La V edició Taral·la, música i educació torna després de dos anys d’aturada

Després de l’aturada de dos anys per la Covid, el 17 i 18 de setembre se celebrarà la V edició de Taral·la, música i educació, a Roca Umbert – Fàbrica de les Arts.

Dirigida per la pedagoga, musicoterapeuta i cantant Dàmaris Gelabert i el seu equip de l’Associació Totsona, Taral·la torna amb força per presentar un munt d’activitats innovadores relacionades amb el món de la música, l’educació i els infants.

Destinada, per una banda, als professionals i estudiants del món de la música i l’educació, i per una altra, oberta tot el dissabte dia 17, al públic familiar. Es podrà gaudir amb entrada lliure de concerts, activitats musicals a l’exterior, presentacions, exposicions i venda de materials. S’haurà d’adquirir entrada pels tallers i pel concert final, a càrrec de la nova banda https://growupsinging.com que farà la seva preestrena en directe a la Sala Nau B1.

Taral·la vol ser un punt de trobada de tots aquells, tan professionals, com famílies que defensen i reivindiquen la música i la seva rellevància com a element educatiu. Com a trobada de formació, es podran conèixer les darreres novetats del sector. En aquesta V edició, es comptarà, entre d’altres amb reconeguts professionals de casa nostra i també de fora, com Paola Anselmi que viatja des d’Itàlia per a presentar una nova pedagogia musical per a l’etapa infantil.

Per inscriure’s només s’ha d’accedir a la web www.taral·la.cat

Si voleu gaudir d’un cap de setmana ple de música, professionalitat, creativitat i diversió, no oblideu comprar les vostres entrades per a la V Taral·la 2022!

Data

17 set. 2022
Caducat!

Hora

8:30 am - 7:30 pm

Més informació

Més informació

Localització

Taral·la, Carrer d'Enric Prat de la Riba, Granollers
Taral·la, Carrer d'Enric Prat de la Riba, Granollers
Més informació