Descobreix la màgia de les cançons personalitzades cantades per la Dàmaris

Escolta alguns exemples

Loading tracks...
Loading tracks...
Loading tracks...

Què en diuen

A la nostra filla li costava adormir-se, no aconseguia relaxar-se. Una amiga ens va aconsellar el disc personalitzat de Bona Nit i va ser increïble. Es relaxa i s’adorm com mai, el portem amb nosaltres a tot arreu.

Em van parlar del disc i el vaig encarregar per al meu primer fill, Jordi. És tan emocionant escoltar el seu nom, i les cançons són tan dolces, i a més, a ell li encanta!

Ja coneixíem el disc, pels nostres nebots, per això, quan em vaig quedar embarassada, el vaig encarregar. Mesos abans que l’Alba nasqués, l’escoltàvem juntes. Ara, quan l’escolta, se sent segura i relaxada.

A l’empresa on treballo, em van encarregar fer un regal als nostres clients i empleats quan fossin pares. Volia alguna cosa original, diferent, i vaig trobar aquest disc. Tots queden encantats amb el CD personalitzat de Bona Nit.

FORMAT FÍSIC

-Cançons personalitzades: Non non, La son, El nostre vals, Nonetes

-Versions instrumentals (sense veu)

-Durada aprox: 27 min.

-Format: digipack de 2 cossos, CD audio, llibret de 6 pàgines

-Personalització: nom i cognoms, dedicatòria, lletres de les cançons

-Disponible en català i castellà

-Preu: 36 €

FORMAT DIGITAL

-Cançons personalitzades: Non non, La son, El nostre vals, Nonetes

-Versions instrumentals (sense veu)

-Durada aprox: 27 min.

-Format: àudio MP3 i postal en pdf

-Personalització: nom i cognoms, dedicatòria i qui regala.

-Disponible en català i castellà

-Preu: 18 €

Preguntes freqüents

Què he de fer si en vull encarregar un?

És molt senzill: fes clic en el botó “encarregar” que hi ha sota i aniràs a la botiga virtual de Totsona.com. Allà, després d’afegir el disc al carret de la compra i iniciar el procés de compra, hi trobaràs un formulari que t’anirà guiant pel procés de personalització. Opcionalment, pots trucar al telèfon 93 871 19 30 i fer l’encàrrec directament. Si la comanda es fa per la web, el pagament s’ha de fer a la TPV virtual, en el mateix moment que es fa la comanda. Si la comanda es fa per telèfon, el pagament es pot fer amb targeta o en efectiu quan es recull la comanda.

Puc enviar una comanda directament a la persona a qui vull obsequiar?

És clar. Podem enviar la comanda directament a la persona obsequiada i si ho desitges, podem enviar-te el ticket via email.

Quan pot trigar a arribar-me?

Les comandes amb discs personalitzats es preparen i envien en un màxim de 7 dies laborables. Després s’ha d’afegir entre 24-48 hores de la tramesa per missatgeria. Tot i així, si és molt urgent posat en contacte amb nosaltres per assegurar-te quan el rebràs.

Puc saber d’alguna manera si la persona a la qual vull obsequiar amb un disc personalitzat ja el té?

Si la comanda es fa via web, el sistema detecta automàticament si aquella persona ja ha estat obsequiada amb aquell mateix disc personalitzat i no permet finalitzar la compra. Si la comanda es fa via telefònica, comprovem també que no hagi estat obsequiada amb aquell mateix disc personalitzat. Només es garanteix el funcionament si els cognoms i el nom estan correctament escrits.

Puc recollir les meves comandes a les oficines de Totsona?

Sí, d’aquesta manera t’estalviaràs la tramesa. En el cas que hi hagi un disc personalitzat t’avisarem quan el tinguem fet. La nostra adreça és:

c/ Gran Via Tomàs Balvey 80

08440 Cardedeu-Barcelona

93 871 19 30

Puc fer una comanda personalitzada per bessons o germans en un sol disc?

Sí, però només en els cd’s que tenen 4 cançons personalitzades, és a dir, “Bona nit”, “Buenas noches”, “Les meves cançons” i “Mis canciones” i pagant un suplement per disc. Al cd de “Bona nit” i “Buenas noches” es faran dues cançons per cada nen amb un suplement de 12 € IVA inclòs. Al cd de “Les meves cançons” i “Mis canciones” hi ha dues opcions: una canço per cada nen, amb un suplement de 12 € IVA inclòs, o bé, a la mateixa cançó es canten els dos noms, amb un suplement de 18 € IVA inclòs. Aquesta darrera és la més recomanable, ja que és un disc per jugar, cantar i ballar i tots dos apareixen a cada cançó.

Que passa si he oblidat alguna de les dades del meu registre de client?

Només cal que ens enviïs un e-mail o ens truquis i et facilitarem les dades que necessites.

Que passa si m’he equivocat en el moment d’omplir el formulari de dades personalitzades?

Ens ho has de fer saber de seguida que te n’adonis. La comanda es posa en marxa tan aviat com es rebuda i de seguida s’envia a impremta. S’hi hem de modificar alguna dada després que el llibret interior hagi estat imprès haurem de cobrar un recàrrec.