Formació Créixer Cantant a l'escola

La cançó en l’entorn escolar

Els infants tenen una atracció irresistible cap a la música i les cançons. Hem de ser conscients que la cançó és un dels millors canals de comunicació, d’expressió i de relació afectiva entre adults i infants.

Amb la cançó podem potenciar totes les àrees de desenvolupament de l’infant: la física, la mental i la socio-emocional.

La cançó és diversió-joc i els infants aprenen quan juguen, quan s’ho passen bé. Incloure la cançó a l’escola suposa promoure l’interès per aprendre. Suposa incloure una estratègia “inconscient” d’aprenentatge.

OBJECTIUS

ACTIVITATS DEL CURS

Podeu bonificar el cost total o parcial dels cursos que oferim amb el crèdit acumulat de la cotització a la Seguretat Social dels/de les vostres treballadors/es.

CONTINGUTS

Un curs basat en el programa d’Estimulació Musical Totsona dissenyat per la Dàmaris Gelabert. Fonamentat en dos principis:

El mètode entén la música com un llenguatge que desperta i desenvolupa les capacitats de l’infant i que incideix en totes les àrees del seu desenvolupament.

El mètode utilitza com a eix principal la cançó, lligada sempre al joc, l’expressió, el gest, el moviment i utilitza un repertori de cançons originals i amb objectius específics.

FORMADORA

Esther Feliubaladó

Estudia guitarra clàssica al Conservatori Superior de Música del Liceu. Durant els anys d’estudis forma part de diferents formacions musicals fent concerts arreu de Catalunya i esdevé primera guitarra en l’Orquestra de Guitarres de Barcelona en els inicis de la formació. 

Titulada per a l’ensenyament en Music Learning Theory (MLT) d’E. Gordon, i formada per la Dàmaris Gelabert en Estimulació Musical en l’etapa 0-6 anys, ara treballa com a formadora del mètode d’Estimulació Musical Totsona per a mestres a escoles, per a grups de famílies a l’espai Totsona i imparteix tallers d’estimulació musical a diferents espais.

14 raons més per incloure la música en l'entorn escolar

ALTRES FORMACIONS

Tens algun dubte? Contacta’ns!