Curs per a professionals

OBJECTIUS

METODOLOGIA

DEL 12-14 DE JULIOL DE 2024

A qui va dirigida la formació: Mestres, mestres de música i professorat de música, educadores pedagogues i psicopedagogues, logopedes i musicoterapeutes. Famílies i particulars interessats en l’estimulació musical i en la música com a estratègia educativa.

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Curs bonificat per a empreses, a través de FUNDAE, més informació a espaitotsona@totsona.com

CONTINGUTS

Un curs basat en el programa d’Estimulació Musical Totsona dissenyat per la Dàmaris Gelabert. Fonamentat en dos principis:

El mètode entén la música com un llenguatge que desperta i desenvolupa les capacitats de l’infant i que incideix en totes les àrees del seu desenvolupament.

El mètode utilitza com a eix principal la cançó, lligada sempre al joc, l’expressió, el gest, el moviment i utilitza un repertori de cançons originals i amb objectius específics.

FORMADORA

Dàmaris Gelabert

Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston.

Educadora de massatge infantil, creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-5 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades. És formadora i assessora en diferents Escoles d’Educació Infantil i d’Educació Especial de Catalunya. És professora en el Màster de Musicoteràpia a l’ESMUC i a l’Escola Universitària Gimbernat.

Imparteix xerrades, cursos i seminaris a diferents universitats, escoles i centres de formació. Combina la docència amb concerts, audicions, tallers i espectacles per a infants, famílies i escoles.

Tens algun dubte? Contacta’ns!