La festa de la pau

Una cançó, un videoclip i un conte. El projecte La festa de la pau neix amb el propòsit de difondre un missatge poderós entorn de la pau i la no-violència. El segell Tot Sona Records engega aquest projecte, amb l’objectiu de fer arribar a l’entorn familiar i educatiu uns valors que han marcat des del principi totes les produccions del segell i les cançons l’artista. Metges Sense Fronteres és la beneficiària de tots els ingressos digitals del vídeo i de la cançó, així com d’una part del conte imprès. L’objectiu del projecte és, doncs, doble: aportar beneficis a l’organització perquè pugui desenvolupar la seva tasca, i potenciar el missatge de la pau i la no-violència amb una mirada esperançadora.

El videoclip de la cançó La festa de la pau recull la participació de reconeguts artistes de l’escena musical catalana: Els Amics de les Arts, Àlex Martínez, Arnau Figueres, Arnau Tordera, Dani Espasa, Dàmaris Gelabert, Elena Gadel, Ferran Conangla, Gemma Humet, In Crescendo, Manu Guix, Marta Roma, Natxo Tarrés, Olvido Lanza, Pau Figueres, Santi&Mariona Duet, i la Coral de l’Escola Voramar.

Si tingués la màgia d’un mag és el títol del conte d’Eulàlia Canal amb il·lustracions de Robert Garcia. Una història tendra per gaudir de la lectura familiar i infantil. Descobreix les històries de l’avi d’en Tim, plenes de màgia!

La festa de la pau és el títol de la cançó composta per Dàmaris Gelabert amb lletra d’Eulàlia Canal.

Més info a https://lafestadelapau.org

© i ℗ 2019 Tot Sona Records SL

ESCOLTA EL DISC A

Per consultar les lletres, partitures i altres materials de cada cançó, accedeix des d’un ordinador

Cançons

TÍTOL
La festa de la pau (varis artistes)