La Dàmaris i la seva família ben a prop de tu

La família de la Dàmaris és una família de músics convençuda que la música ens acompanya sempre i ens ajuda a créixer. Durant el confinament van oferir 5 concerts en directe des de casa seva, animant i fent costat als infants i les famílies.
Els seus directes per streaming des del seu canal de YouTube van tenir més de 450.000 visualitzacions!

Ara, ofereixen aquest concert per aforaments reduïts amb els temes més coneguts de la Dàmaris Gelabert i com sempre també amb algunes sorpreses!

Aquest any la Vinyet Morral s’incorpora a l’espectacle.

FITXA ARTÍSTICA

DÀMARIS GELABERT | veu principal

ÀLEX MARTÍNEZ | teclats

LAIA MARTÍNEZ | veu, baix, violoncel

ADRIÀ MARTÍNEZ | guitarres

VINYET MORRAL | actriu i cantant

JOSEP PUIGDOLLERS | bateria.

Durada de l’espectacle: 60′

Públic: infantil i familiar

Coneix la Vinyet

Vinyet Morral Font, nascuda el 2011. Comença el seu recorregut formatiu d’interpretació amb 5 anys formant part de la companyia GATU, d’Ullastrell. Es forma en piano i cant a WeColorMusic amb professors com Mar Puig, Núria Masip i Enric Verdaguer, i en dansa i HipHop a Move One Dance.
Al 2020 va protagonitzar el capítol “Cotxes Vermells” del Podcast “Les històries de l’Avi Josep” de WeColorMusic. Del 2020 al 2022 va formar part de “Bruna, el musical”, guanyador del premi a Millor Espectacle Familiar pels premis Teatre Barcelona, interpretant el paper de Bruna, realitzant gira per tot Catalunya i amb dues temporades al Teatre Romea de Barcelona. Del 2021 al gener de 2023 forma part de l’espectacle Bye bye Monstre de Dagoll Dagom interpretant el paper de la Berta, la protagonista, realitzant gira per tot Catalunya i temporada al Teatre Poliorama.
Co-presentadora de La Nit de Santa Llúcia d’Òmnium Cultural. Edició 2021. A l’actualitat protagonitza l’espectacle Alan el Musical, de Mateu Peramiquel i Mar Puig.
Vinyet014

Tens algun dubte? Contacta’ns!