Soc feliç és una nova proposta de la companyia de la Dàmaris Gelabert per a la temporada 2020-2021.

Soc Feliç és una nova i sorprenent proposta que va més enllà dels concerts de la Dàmaris per esdevenir un espectacle de teatre musical. Un homenatge a les arts escèniques: música, circ, titelles, dansa… i la màgia del teatre, on tot és possible. Una preciosa història sobre allò que ens fa realment sentir-nos feliços, sobre l’amistat, l’entrega als altres, els camins equivocats que cal redreçar i l’amor al teatre.

Seixanta minuts farcits de sorpreses i complicitats entre els que són a l’escenari i el públic, implicat des del primer moment en una aventura divertida, excitant i molt emotiva; no només per a la canalla, sinó també pels adults que els acompanyen.
A l’escenari, la Dàmaris s’acompanya de la simpàtica i fidel Caterina i d’en David Cuspinera; coneguts pels infants per la seva col·laboració amb la Dàmaris en diferents videoclips i espectacles. Com sempre, la música esdevé l’eix transversal, amb una instrumentació brillant i inusual, interpretada en directe a dalt de l’escenari per tres músics.

Durada de l’espectacle: 60′

Públic: Familiar

FITXA ARTÍSTICA:

FITXA ARTÍSTICA:

Intèrprets:
Dàmaris Gelabert: Veu
David Cuspinera: Actor
Caterina Cuspinera: Actriu
Marc Mas: Acordió
Laia Martínez Gelabert: Violoncel, percussions i veus Adrià Martínez Gelabert: Guitarres

Guió: Jonathán Gelabert
Directora escènica: Francesca Masclans Badia Escenografia: Taller d’escenografia Castells i Planas Direcció musical: Àlex Martínez Casamada
So: Pau Bosch
Il·luminació: Adrià Gómez
Tramoista: Borja Juvero
Comunicació i xarxes: Clara Ruiz
Producció: Tot Sona Records, sl

 

Aquest espectacle es va estrenar el 29 de febrer i 1 de març de 2020 al Teatre Auditori de Cardedeu.

En dues sessions amb entrades exhaurides, Tot Sona va presentar davant d’un públic familiar, que omplia de gom a gom el Teatre Auditori de Cardedeu, una nova i sorprenent proposta que va més enllà dels concerts als quals ens té acostumats la Dàmaris per esdevenir un espectacle integral i participatiu.

Descarrega’t el dossier de l’espectacle aquí.

Demana més informació de l’espectacle aquí.

Consulta l’agenda aquí.