M’agrada el nadal- Concert en família
12 de desembre de 2020
4:01
Streaming- Gaudeix-lo 30 dies

M’agrada el Nadal és un concert creat especialment perquè les famílies puguin portar a casa seva la música i les cançons d’una forma original i divertida. La Dàmaris i la seva família ens oferiran un repertori variat, format per cançons conegudes de la Dàmaris -entre les quals trobarem les seves nadales- i nadales populars perquè des de casa no deixeu de cantar ni un segon! També gaudirem d’uns convidats molt especials, una “parella” ben singular, la Caterina i en David, que ens presentaran les cançons i ens faran riure des de casa seva. Tot i les circumstàncies d’aquest any, volem que el Nadal segueixi sent un temps per compartir estones plegades, per riure, somiar, i cantar!

Disponible a partir del dia 11 de desembre, podràs veure’l durant 30 dies (sempre a partir de la data de la compra) al teu mòbil, tauleta o televisió, a través de la plataforma vimeo.

Un concert per a tota la família que podràs veure aquests Nadals des del sofà de casa, el dia que vulguis i les vegades que vulguis. A més, donaràs suport al sector de la cultura.

 

Dàmaris Gelabert, veu
Laia Martínez, veu, violoncel i baix
Adrià Martínez, guitarres
Àlex Martínez, piano
Josep Puigdollers, bateria
Caterina Cuspinera, actriu
David Cuspinera, actor
Lleó, el gos mimós