Presentació i signatura de contes Els dies de la setmana i Qui soc jo?
7 de desembre de 2021
17:30
Ciutadella
vaDllibres
Com arribar

Entrada gratuïta amb aforament limitat

Cal inscripció presecial a vaDllibres

ELS DIES DE LA SETMANA, la gran aposta per aquest Nadal d’El Cep i la Nansa i Dàmaris Gelabert. Després de la bona acollida de crítica i públic de Qui soc jo? arriba el segon volum de la col·lecció al voltant de les cançons més populars de la cantant. L’objectiu de la col·lecció és ampliar l’impacte pedagògic de les cançons i poder-ne treballar el seu contingut didàctic. 

Amb les il·lustracions del Sebastià Serra i l’adaptació és a càrrec de Jonathan Gelabert i Montserrat Balada. Les acolorides il·lustracions d’en Sebastià Serra estan fetes amb maquetes artesanals construïdes pel mateix il·lustrador amb una excel·lent composició de l’espai. Esperem que t’agradin tan com a nosaltres!

El llibre disposa d’un apartat especial dirigit a les famílies que permet aprofundir en el tema central del conte, els dies de la setmana. El llibre ajuda a crear hàbits i rutines i ens mostra valors educatius bàsics per tal d’acompanyar als infants en el seu desenvolupament personal.

Coneixeu els dies de la setmana? En sabeu els seus noms i l’ordre que tenen? Amb aquest àlbum fascinant descobrireu, a més a més, quins astres els representen o quins colors i quines activitats els defineixen.
Una experiència única per cantar, llegir, observar, moure’s, comptar, esbrinar, gaudir i sobretot jugar, sempre jugar!