Soc Feliç a Vila-seca
29 de novembre de 2020
18:30
Vila-seca
Auditori Josep Carreras
Com arribar

Soc Feliç és una nova i sorprenent proposta que va més enllà dels concerts de la Dàmaris per esdevenir un espectacle de teatre musical. Un homenatge a les arts escèniques: música, circ, titelles, dansa… i la màgia del teatre, on tot és possible. Una preciosa història sobre allò que ens fa realment sentir-nos feliços, sobre l’amistat, l’entrega als altres, els camins equivocats que cal redreçar i l’amor al teatre.

Seixanta minuts farcits de sorpreses i complicitats entre els que són a l’escenari i el públic, implicat des del primer moment en una aventura divertida, excitant i molt emotiva; no només per a la canalla, sinó també pels adults que els acompanyen.
A l’escenari, la Dàmaris s’acompanya de la simpàtica i fidel Caterina i d’en David Cuspinera; coneguts pels infants per la seva col·laboració amb la Dàmaris en diferents videoclips i espectacles. Com sempre, la música esdevé l’eix transversal, amb una instrumentació brillant i inusual, interpretada en directe a dalt de l’escenari per tres músics.

Durada de l’espectacle: 60′

Públic: Familiar

FITXA ARTÍSTICA:

FITXA ARTÍSTICA:

Intèrprets:
Dàmaris Gelabert: Veu
David Cuspinera: Actor
Caterina Cuspinera: Actriu
Marc Mas: Acordió
Laia Martínez Gelabert: Violoncel, percussions i veus Adrià Martínez Gelabert: Guitarres

Guió: Jonathán Gelabert
Directora escènica: Francesca Masclans Badia Escenografia: Taller d’escenografia Castells i Planas Direcció musical: Àlex Martínez Casamada
So: Pau Bosch
Il·luminació: Adrià Gómez
Tramoista: Aleix Palmerola
Comunicació i xarxes: Clara Ruiz
Producció: Tot Sona Records, sl