Premis

El canal de la Dàmaris Gelabert supera els 2 milions de subscriptors i obté el Botó d’Or de Youtube.

Uns mesos abans el canal de l’artista ja va rebre el Botó de Plata de Youtube per superar els 100.000 subscriptors. Els videoclips de l’artista van més enllà de Catalunya i són visualitzats per infants de tot el món.

L’any 2021 la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) otorga el XIX Premi Nacional Joan Coromines a Dàmaris Gelabert en reconeixement al seu activisme en la promoció i divulgació de la música infantil a Catalunya.

Aquests premis se celebren anualment des de l’any 2002, quan feia cinc anys de la mort del filòleg i lingüista Joan Coromines. 

L’Escola Municipal de Mallorquí concedeix el Reconeixement de Mèrits 2021 a Dàmaris Gelabert.

L’Escola cada any atorga el Reconeixement de Mèrits a persones o col·lectius que han destacat per la seva fidelitat a la llengua catalana, i per la protecció i transmissió d’alguna faceta del nostre llegat lingüístic i cultural.

Dàmaris Gelabert ha sigut reconeguda amb el Premi Arc 2018 en la categoria “Millor gira d’artista o grup musical adaptada a públic familiar o infantil”.

El guardó es va lliurar el dimarts 11 de desembre a la Sala Barts, en una gala conduïda i presentada per Elena Gadel i Meritxell Huertas, i amb actuacions de Maruja Limon, Ju, Scarletts i Balkan Paradise Orchestra.

premi què fem dàmaris gelabert

L’any 2021 Dàmaris Gelabert ha sigut reconeguda amb el el premi QuèFem? ROSA DELS VENTS, de La Vanguardia, a la Iniciativa Familiar per l’espectacle Concert en família, el cicle de concerts que van oferir a través de youtube perquè els i les petites de la casa es poguéssin entretenir durant el confinament.  

“Qui tingui una criatura de menys de sis anys sabrà que moltes de les cançons que canta són de Dàmaris Gelabert, la pedagoga i musicoterapeuta que ha revolucionat la música infantil. “
“La Dàmaris Gelabert és un dels actuals referents infantils, un veritable fenomen, si mirem la seva repercussió a les xarxes socials”.
“Aquesta pedagoga, musicoterapeuta i cantant és autora d’unes 150 cançons, una dona plena d’energia i de projectes que sempre ha tingut molt clares les connexions entre música i ensenyament”
“Es la artista más destacada de la música familiar catalana actual y canciones suyas cómo “Bon dia!”, “Els dies de la setmana”, “L’abecedari” o “Qui soc jo?” son de las más escuchadas de la historia por padres y niños de Cataluña.
“Dàmaris Gelabert incendia la xarxa amb el seu directe. L’èxit va ser tan gran que músics i públic s’han tornat a citar per a un nou concert la setmana que ve.”
“Des de diferents àmbits del món de l’art, Gelabert treballa incansablement per als infants de Catalunya, a favor de la cultura i l’educació”

Entrevistes

“És important que els nens vegin com t’emociona la música que t’agrada”

 “Moltes coses les anem oblidant, però les cançons de la infància queden per sempre”
Dàmaris Gelabert trenca les barreres del YouTube en català
Si tens dubtes o vols informació addicional, escriu a info@damarisgelabert.com

Sortegem dos paquets d’entrades per a #ByeByeMonstre, de @dagolldagom i @DamarisGelabert, al @teatrepoliorama! Seguiu-nos, feu ‘M’agrada’ a aquest tuit abans de dijous i deixeu-nos un comentari. Molta sort! Més info: http://bit.ly/3GxBRdN

🔵 NOTÍCIA | La primera gala dels Premis Teatre Musical atorga el guardó de millor partitura a “Bye Bye Monstre”, un espectacle de @dagolldagom amb cançons de @DamarisGelabert .

Llegeix més: https://www.escenafamiliar.cat/noticies/la-primera-gala-dels-premisteatremusical-cat-atorga-el-guardo-de-millor-partitura-a-bye-bye-monstre-un-espectacle-amb-cancons-de-damaris-gelabert/

Load More...