Premis

ENDERROCK 2023

Premi millor disc per a públic familiar ENDERROCK 2023 per votació populara, a BYE, BYE MONSTRE.

A l’esquerra Àlex Martínez, productor , al centre Dàmaris Gelabert i a la dreta Anna Rosa Cisquella de Dagoll Dagom.

El canal de la Dàmaris Gelabert supera els 2 milions de subscriptors i obté el Botó d’Or de Youtube.

Uns mesos abans el canal de l’artista ja va rebre el Botó de Plata de Youtube per superar els 100.000 subscriptors. Els videoclips de l’artista van més enllà de Catalunya i són visualitzats per infants de tot el món.

L’any 2021 la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) otorga el XIX Premi Nacional Joan Coromines a Dàmaris Gelabert en reconeixement al seu activisme en la promoció i divulgació de la música infantil a Catalunya.

Aquests premis se celebren anualment des de l’any 2002, quan feia cinc anys de la mort del filòleg i lingüista Joan Coromines. 

L’Escola Municipal de Mallorquí concedeix el Reconeixement de Mèrits 2021 a Dàmaris Gelabert.

L’Escola cada any atorga el Reconeixement de Mèrits a persones o col·lectius que han destacat per la seva fidelitat a la llengua catalana, i per la protecció i transmissió d’alguna faceta del nostre llegat lingüístic i cultural.

Dàmaris Gelabert ha sigut reconeguda amb el Premi Arc 2018 en la categoria “Millor gira d’artista o grup musical adaptada a públic familiar o infantil”.

El guardó es va lliurar el dimarts 11 de desembre a la Sala Barts, en una gala conduïda i presentada per Elena Gadel i Meritxell Huertas, i amb actuacions de Maruja Limon, Ju, Scarletts i Balkan Paradise Orchestra.

premi què fem dàmaris gelabert

L’any 2021 Dàmaris Gelabert ha sigut reconeguda amb el el premi QuèFem? ROSA DELS VENTS, de La Vanguardia, a la Iniciativa Familiar per l’espectacle Concert en família, el cicle de concerts que van oferir a través de youtube perquè els i les petites de la casa es poguéssin entretenir durant el confinament.  

671d32ec-1c28-4795-b993-3c1262a76a72

Premi TEATREMUSICAL.CAT a BYE, BYE MONSTRE a la millor partitura.

Els recentment instaurats, premis del teatre musical catalans han guardonat el musical Bye, Bye monstre com a millor música. El musical està produït per Dagoll Dagom i la Dàmaris és l’autora de la música i les lletres de les cançons. L’Àlex Martínez és el responsable de la producció musical.

“Qui tingui una criatura de menys de sis anys sabrà que moltes de les cançons que canta són de Dàmaris Gelabert, la pedagoga i musicoterapeuta que ha revolucionat la música infantil. “
“La Dàmaris Gelabert és un dels actuals referents infantils, un veritable fenomen, si mirem la seva repercussió a les xarxes socials”.
“Aquesta pedagoga, musicoterapeuta i cantant és autora d’unes 150 cançons, una dona plena d’energia i de projectes que sempre ha tingut molt clares les connexions entre música i ensenyament”
“Es la artista más destacada de la música familiar catalana actual y canciones suyas cómo “Bon dia!”, “Els dies de la setmana”, “L’abecedari” o “Qui soc jo?” son de las más escuchadas de la historia por padres y niños de Cataluña.
“Dàmaris Gelabert incendia la xarxa amb el seu directe. L’èxit va ser tan gran que músics i públic s’han tornat a citar per a un nou concert la setmana que ve.”
“Des de diferents àmbits del món de l’art, Gelabert treballa incansablement per als infants de Catalunya, a favor de la cultura i l’educació”

Entrevistes

“És important que els nens vegin com t’emociona la música que t’agrada”

 “Moltes coses les anem oblidant, però les cançons de la infància queden per sempre”
Dàmaris Gelabert trenca les barreres del YouTube en català
Si tens dubtes o vols informació addicional, escriu a info@damarisgelabert.com