SOC 

La parella i la sòcia de l’Àlex Martínez, músic excepcional, productor i arranjador de tots els meus discs i espectacles. Junts vam crear Totsona Records.

La mare de l’Adrià i de la Laia, han participat en els meus discs des de petits. M’acompanyen en els concerts i espectacles. Són el motor de @growupsinging.

La filla del Pere i de la Magda, m’han ensenyat la importància de fer allò que estimes. La mare de Sevilla i el pare Català, família castellans-parlants. Quan jo tenia tres anys vam anar a viure a Andalusia i vam tornar a Catalunya quan tenia tretze.

La germana del Jonathan, l’Abel, la Lydia i el Gerson. Tots són creatius! La Lydia treballa a Totsona, és la mànager, gestora, administradora… no sé què faria sense ella.

La companya de tot l’equip Totsona, dels músics que m’acompanyen en els concerts, dels col·laboradors i col·laboradores amb els que treballo.

M’AGRADA

Cantar, des de petita que no paro de cantar i he tingut la sort de cantar en molts escenaris. Crec en la cançó com una de les millors formes de comunicar-nos amb els infants. No canto perquè soc feliç, soc feliç perquè canto.

Els infants, m’encanta com són i els admiro. M’agrada observar-los i imitar-los. M’ensenyen moltes coses! Vaig estudiar pedagogia terapèutica a l’U.B. per aprendre sobre la infància i continuo aprenent cada dia.

La música, escriure cançons i fer-les créixer amb l’ajuda de l’Àlex, gravar-les i també pensar i fer realitat nous projectes i espectacles. Escoltar-la, cantar-la i ballar-la em torna boixa! Vaig estudiar a Catalunya i també a Berklee College of Music de Boston.

L’educació, compartir la meva experiència amb tothom que li interessi. Faig formació i classes en el màster de musicoteràpia de l’ESMUC i a l’Escola universitària Gimbernat. També cursos i xerrades allà on m’ho demanin.

La natura, visc a prop del Montseny, m’agrada passejar pel bosc i per la platja. M’omple d’energia i dono les gràcies cada dia per ser en un món ple de regals que necessitem preservar.

La vida sana, m’agrada menjar sa, soc vegetariana des de fa molts anys i intento moure el cos cada dia, fent Pilates o ballant.