1398602_556807554396449_164742332_o

Biografia

Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston (E.E.U.U.). Educadora de massatge infantil, creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-6 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades. Després de tornar dels E.E.U.U, les ganes de posar a l’abast de mestres, pares i nens unes cançons i una manera de fer que estava convençuda que funcionaria, van animar a Dàmaris, junt amb el músic Àlex Martínez, a crear el segell discogràfic: Totsona Records. Des del seu primer disc Totsona!, un referent per l’educació musical al nostre país, Dàmaris Gelabert ha escrit més de 200 cançons, la major part d’elles, editades en els seus 15 discos i 2 DVDs.

El seu canal de YouTube ja supera el 2.000.000 de subscriptors. El videoclip Els mosquits és el gran èxit, amb 311 milions de visualitzacions: nens i nenes de Catalunya i d’arreu del món aprenen cantant! És el primer canal de música en català que obté el Botó d’Or de Youtube.

Es guanyadora del premi ARC 2018 a la millor gira adaptada a públic familiar i infantil.

Cançons que es canten cada dia dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius. Amb una manera pròpia d’entendre l’estimulació musical i amb una base musicoterapèutica ha creat el Mètode Totsona que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. És formadora i assessora d’aquest programa en diferents Escoles d’Educació Infantil de Catalunya. És professora en el Màster de Musicoteràpia a l’ESMUC i a l’Escola Universitària Gimbernat. Imparteix xerrades, cursos i seminaris a diferents universitats, escoles i centres de formació.  Combina la docencia amb concerts, audicions, tallers i espectacles per a infants, famílies i escoles.

L’any 2012 inaugura l’Espai Totsona situat a Cardedeu (Barcelona) a on es troben les oficines de Totsona i a on imparteix cursos per a mestres, educadors i tots aquells interessats en el món de la música i la primera infància.