Previous
Next

Cançons personalitzades cantades per la Dàmaris

Les cançons personalitzades ajuden l’infant a despertar la seva imaginació, el sentit de la creativitat, la concentració, l’atenció i l’auto-expressió. I a més, proporcionen records entranyables i memorables que l’acompanyaran tota la vida.

Els discos personalitzats suposen un clar reforç de l’autoestima i fan sentir, a qui el reb, una persona molt especial i estimada quan escolta el seu nom en les cançons.

Les cançons són un gran sistema de comunicació afectiva. Dir les coses amb cançons suposa anar més enllà del llenguatge verbal, expressar allò que sentim i que no pot explicar-se només amb paraules. Quan a més, utilitzem el nom de la persona en la cançó, l’efecte emocional i afectiu es multiplica.

VERSIÓ DIGITAL

VERSIÓ FÍSICA

  • Sempre hem sabut que els nostres discos de Cançons Personalitzades eren una gran idea però encara ens sorprèn veure la reacció de molts dels obsequiats.
  • Rebem missatges de moltes mares i pares que s’emocionen en escoltar el disc dedicat al seu nadó, que ens comenten l’efecte tan positiu que han causat les cançons en els seus fills.
  • És veritablement un privilegi aportar moments tan agradables i entranyables en les vides de tantes persones i famílies.
Laura
Laura
Llegir més
Hauríeu de veure com es posa la Laura quan sent el seu nom. Li encanta ballar i cantar les seves cançons.
Adrià
Adrià
Llegir més
L’hi vaig comprar al meu net, i ho vam passar molt bé aprenent, cantant i ballant i que porti el seu nom fa que sigui molt, molt especial per a ell.
Bernat
Bernat
Llegir més
La Júlia me’l va regalar pel meu aniversari i ara quedem per ballar i passar-ho bé junts. És clar, cadascuna cantem el nostre nom!
Francina
Francina
Llegir més
No em canso d’escoltar les meves cançons, me les van regalar els meus avis i allà on vaig les escolto … si anem al cotxe, si estem a casa i si no les canto tota l’estona!

Preguntes freqüents

És molt senzill: si el vols online, fés clic a la portada del disc i omple el formulari. Si vols el disc físic, amb el llibret, has d’anar a la botiga virtual de Totsona.com. Allà, després d’afegir el disc al carret de la compra i iniciar el procés de compra, hi trobaràs un formulari que t’anirà guiant pel procés de personalització. Opcionalment, pots trucar al telèfon 93 871 19 30 i fer l’encàrrec directament. Si la comanda es fa per la web, el pagament s’ha de fer a la TPV virtual, en el mateix moment que es fa la comanda. Si la comanda es fa per telèfon, el pagament es pot fer amb targeta o en efectiu quan es recull la comanda.

És clar. Podem enviar la comanda directament a la persona obsequiada i si ho desitges, podem enviar-te el ticket via email.

Les comandes amb discs personalitzats es preparen i envien en un màxim de 7 dies laborables. Després s’ha d’afegir entre 24-48 hores de la tramesa per missatgeria. Tot i així, si és molt urgent posat en contacte amb nosaltres per assegurar-te quan el rebràs.

Si la comanda es fa via web, el sistema detecta automàticament si aquella persona ja ha estat obsequiada amb aquell mateix disc personalitzat i no permet finalitzar la compra. Si la comanda es fa via telefònica, comprovem també que no hagi estat obsequiada amb aquell mateix disc personalitzat. Només es garanteix el funcionament si els cognoms i el nom estan correctament escrits.

Sí, d’aquesta manera t’estalviaràs la tramesa. En el cas que hi hagi un disc personalitzat t’avisarem quan el tinguem fet. La nostra adreça és:

c/ Gran Via Tomàs Balvey 80

08440 Cardedeu-Barcelona

93 871 19 30

Sí, però només en els cd’s que tenen 4 cançons personalitzades, és a dir, “Bona nit”, “Buenas noches”, “Les meves cançons” i “Mis canciones” i pagant un suplement per disc. Al cd de “Bona nit” i “Buenas noches” es faran dues cançons per cada nen amb un suplement de 12 € IVA inclòs. Al cd de “Les meves cançons” i “Mis canciones” hi ha dues opcions: una canço per cada nen, amb un suplement de 12 € IVA inclòs, o bé, a la mateixa cançó es canten els dos noms, amb un suplement de 18 € IVA inclòs. Aquesta darrera és la més recomanable, ja que és un disc per jugar, cantar i ballar i tots dos apareixen a cada cançó.

Només cal que ens enviïs un e-mail o ens truquis i et facilitarem les dades que necessites.

Ens ho has de fer saber de seguida que te n’adonis. La comanda es posa en marxa tan aviat com és rebuda i de seguida s’envia a impremta. Si hem de modificar alguna dada després que el llibret interior hagi estat imprès haurem de cobrar un recàrrec.

Tens algun dubte? Contacta’ns!