fes clic en un disc per continuar

El regal més original

Sobre les cançons personalitzades

Les cançons personalitzades ajuden al nen a despertar la seva imaginació, el sentit de la creativitat, la concentració, l’atenció i ’auto-expressió. I a més, proporcionen records entranyables i memorables que l’acompanyaran tota la vida.

Els discos personalitzats suposen un clar reforç de l’autoestima i fan sentir, a qui el reb, una persona molt especial i estimada quan escolta el seu nom en les cançons.

Les cançons són un gran sistema de comunicació afectiva. Dir les coses amb cançons suposa anar més enllà del llenguatge verbal, expressar allò que sentim i que no pot explicar-se només amb paraules. Quan a més, utilitzem el nom de la persona en la cançó, l’efecte emocional i afectiu es multiplica.

Sempre hem sabut que els nostres discos de Cançons Personalitzades eren una gran idea però encara ens sorprèn veure la reacció de molts dels obsequiats. Rebem missatges de molts pares que s’emocionen en escoltar el disc dedicat al seu nadó, de pares que ens comenten l’efecte tan positiu que han causat les cançons en els seus fills. És veritablement un privilegi aportar moments tan agradables i entranyables en les vides de tantes persones i famílies.

damapers2