La vida és música a l'Espai Totsona

Un espectacle que ens demostra, a través de les cançons més conegudes de la Dàmaris Gelabert, la importància de la música en la vida dels infants. Recomenat per a infants a partir dels 2 anys. Veniu amb la vostra escola a Cardedeu a conèixer l’Espai de la Dàmaris i gaudiu de l’espectacle musical i d’una visita guiada.

La Dàmaris en concert a la teva escola

Tot el que ens envolta sona, fins i tot abans de néixer: la vida és plena de sons, música i cançons. A través d’una història biogràfica conduïda per les seves cançons més conegudes, la Dàmaris Gelabert, acompanyada de músics i actors, ens descobreix com el món és ple de sons i cançons, però també com les cançons ens ajuden a aprendre i a créixer. 

Formació Créixer Cantant a l'escola

Un curs teòric-pràctic per a mestres, basat en el programa d’Estimulació Musical Totsona dissenyat per la Dàmaris Gelabert. Recollireu idees, recursos i materials per treballar la música en totes les àrees de desenvolupament dels infants. Sessions pràctiques a les aules. Adreçat a mestres de l’etapa infantil.

Tallers en família Créixer Cantant a l'escola

Oferiu a les vostres famílies una estona de música i connexió emocionant en horari extraescolar. Amb cançons de la Dàmaris i altres propostes musicals, gaudireu aprenent a comunicar-vos amb aquest llenguatge que va més enllà de les paraules. Tallers puntuals, adreçats a famílies amb infants de 0 a 6 anys.

Tens algun dubte? Contacta’ns!