Comença l’estiu, el musical
21 de juny de 2019
19:00
Terrassa
Centre Cultural Terrassa
Com arribar

COMENÇA L’ESTIU, EL MUSICAL

amb la Dàmaris Gelabert i la seva Companyia

Aquesta vegada, la Dàmaris Gelabert i la seva companyia ens presenten Comença l’estiu, el musical, al Centre Cultural de Terrassa. Un escenari fantàstic per presentar un espectacle amb les cançons més conegudes de la Dàmaris que molts nens i nenes canten diàriament a casa i a l’escola: Bon dia!, Els dies de la setmana, Qui sóc jo? i moltes d’altres. Un musical fresc per gaudir de la música en família. Amb la participació de la Lola (Qui sóc jo?), la Caterina (Bon dia!), la Laia, la Cristina, l’Anila i el David que, juntament amb una banda de sis músics, acompanyaran la Dàmaris en un primer dia d’estiu molt musical.

La Dàmaris és una artista i pedagoga que, durant els seus vint anys de carrera, ha publicat quinze discos i dos DVD. Les seves cançons es canten diàriament a moltes escoles del nostre país com una eina d’aprenentatge i també tenen un gran èxit en l’àmbit familiar. El seu canal de Youtube acumula més de 100 milions de visites i prop de 100.000 subscriptors.

SINOPSI

En David i la seva filla Caterina viuen en una de les cases de la plaça. La cosina de la Caterina, la Lola, sol venir a visitar-la. Just al davant la Laia té la paradeta on ven fruites, verdures ecològiques i gelats artesans. A la plaça també hi solen venir la Cristina i l’Anila que són dues amigues de tota la vida.

Però avui no és un dia qualsevol, és un dia especial, un dia de FESTA MAJOR! I per celebrar-ho ens visita una convidada molt especial acompanyada de L’orquestra dels personatges singulars, que de ben segur farà del dia d’avui un dia memorable en les vides de tots aquests personatges i dels nens i nenes que han vingut a conèixer-