Soc feliç

Un EP de 5 cançons de nova composició per a l’espectacle Soc feliç. Cançons, que junt amb altres cançons més conegudes de l’autora, formen part de la banda sonora del sorprenent espectacle de la Companyia de la Dàmaris Gelabert.
 Un homenatge a les arts escèniques: música, circ, titelles, dansa… Les cançons conviden l’oient a endinsar-se en el món del teatre i la seva màgia, on tot és possible.

El tema principal convida a cantar, ballar i gaudir la vida com si fos un somni on tot pot passar. Les músiques estan interpretades per Laia Martínez al violoncel, percussió i veus, per Adrià Martínez a les guitarres i Marc Mas a l’acordió, i amb les veus de Dàmaris Gelabert, Caterina i David Cuspinera. Les cançons es mouen per un univers musical particular i ben diferenciat de les anteriors produccions, amb influències del jazz, de la música parisenca dels anys vint i del gènere musical. Soc feliç és una preciosa història sobre allò que ens fa realment sentir-nos feliços, sobre l’amistat, l’entrega als altres, els camins equivocats que cal redreçar i l’amor pel teatre.

© i ℗ 2021 Tot Sona Records

ESCOLTA EL DISC A

Per consultar les lletres, partitures i altres materials de cada cançó, accedeix des d’un ordinador

Cançons

TÍTOL
Soc feliç si ets feliç
Tothom s'equivoca
La tarantel·la del senyor Monopolio
La màgia del teatre
Sol, trist i penedit